KØB ET GAVEKORT

muligheder
Vælg HERUNDER hvilken type du ønsker og klik derefter på NÆSTE.

ELLER KLIK NEDENFOR FOR AT KØBE ET GAVEKORT DER KAN BENYTTES PÅ ALLE VORES LOKATIONER




INDTAST VÆRDI
Indtast beløb og klik på NÆSTE.
Gyldighed: 36 måneder
DKK
Fra 200 DKK
Til 5000 DKK
Det mindstebeløb du kan vælge er 200 Det max beløb du kan vælge er 5000

Varianter
Vælg indhold og klik på NÆSTE.


Events
Klik på "SE MERE" for at læse mere om event og billettyper.
395 - 995 DKK
+ gebyr
14. april 2021 14:00 - 16:00

Take Away | Forårets Gastro Menu
- tag gourmetoplevelsen med hjem
Hotel Scheelsminde, Scheelsmindevej 35, 9200 Aalborg SV

Blomsterne springer frem og temperaturen stiger – foråret har endelig meldt sin ankomst, og derfor har vi sammensat en eksklusiv forårsmenu ud af huset. Vores køkkenchef, Christian Nurup, har fundet sæsonens bedste råvarer frem, så du kan nyde lækker gastronomi derhjemme i egne trygge rammer.

Forårets Gastro Menu fås i 3 variationer: som 3-retters, 4-retters eller den helt store pakke med snacks, caviar og 4 retter.

Menuen består af rimmet kammusling med stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce, stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte gulerødder og afslutningsvis en mousse på saltet karamel dyppet i hvid chokolade.



3 retter | pr. kuvert
395 DKK
3950553 retter | pr. kuvert10511

Forret: Rimmet kammusling ledsaget af stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce. Hertil dildolie, ærteskud, mizuna og sprøde rugflager

Hovedret: Stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte violette gulerødder. Hertil puré på grillede peberfrugt, rosmarin skysauce og stegte timian/rosmarin kartofler

Dessert: Mousse på saltet karamel – dyppet i hvid chokolade og penslet med guld. Hertil lemon curd, krystalliseret hvid chokolade og rød skovsyre



4 retter | pr. kuvert
545 DKK
5450554 retter | pr. kuvert10512

Forret: Rimmet kammusling ledsaget af stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce. Hertil dildolie, ærteskud, mizuna og sprøde rugflager

Mellemret: Lav bagt vesterhavstorsk serveret med skummende muslingesauce og ramsløgsolie. Hertil grønne asparges, frisk ramsløg og dild

Hovedret: Stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte violette gulerødder. Hertil puré på grillede peberfrugt, rosmarin skysauce og stegte timian/rosmarin kartofler

Dessert: Mousse på saltet karamel – dyppet i hvid chokolade og penslet med guld. Hertil lemon curd, krystalliseret hvid chokolade og rød skovsyre



Den helt store pakke | pr. kuvert
995 DKK
995055Den helt store pakke | pr. kuvert10513

Snacks: Tapioka chips med trøffelmayo - Krustade med rygeost og karse - Melon marineret i citron, timian og yuzu

Caviar: 10g baerii caviar - Fint snittet purløg - Creme fraiche - Sprøde croutoner

Forret: Rimmet kammusling ledsaget af stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce. Hertil dildolie, ærteskud, mizuna og sprøde rugflager

Mellemret: Lav bagt vesterhavstorsk serveret med skummende muslingesauce og ramsløgsolie. Hertil grønne asparges, frisk ramsløg og dild

Hovedret: Stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte violette gulerødder. Hertil puré på grillede peberfrugt, rosmarin skysauce og stegte timian/rosmarin kartofler

Dessert: Mousse på saltet karamel – dyppet i hvid chokolade og penslet med guld. Hertil lemon curd, krystalliseret hvid chokolade og rød skovsyre



Billetpris:
0 DKK
Gebyr:
0 DKK DKK
I alt:
0 DKK0
395 - 995 DKK
+ gebyr
15. april 2021 14:00 - 16:00

Take Away | Forårets Gastro Menu
- tag gourmetoplevelsen med hjem
Hotel Scheelsminde, Scheelsmindevej 35, 9200 Aalborg SV

Blomsterne springer frem og temperaturen stiger – foråret har endelig meldt sin ankomst, og derfor har vi sammensat en eksklusiv forårsmenu ud af huset. Vores køkkenchef, Christian Nurup, har fundet sæsonens bedste råvarer frem, så du kan nyde lækker gastronomi derhjemme i egne trygge rammer.

Forårets Gastro Menu fås i 3 variationer: som 3-retters, 4-retters eller den helt store pakke med snacks, caviar og 4 retter.

Menuen består af rimmet kammusling med stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce, stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte gulerødder og afslutningsvis en mousse på saltet karamel dyppet i hvid chokolade.



3 retter | pr. kuvert
395 DKK
3950553 retter | pr. kuvert10514

Forret: Rimmet kammusling ledsaget af stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce. Hertil dildolie, ærteskud, mizuna og sprøde rugflager

Hovedret: Stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte violette gulerødder. Hertil puré på grillede peberfrugt, rosmarin skysauce og stegte timian/rosmarin kartofler

Dessert: Mousse på saltet karamel – dyppet i hvid chokolade og penslet med guld. Hertil lemon curd, krystalliseret hvid chokolade og rød skovsyre



4 retter | pr. kuvert
545 DKK
5450554 retter | pr. kuvert10515

Forret: Rimmet kammusling ledsaget af stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce. Hertil dildolie, ærteskud, mizuna og sprøde rugflager

Mellemret: Lav bagt vesterhavstorsk serveret med skummende muslingesauce og ramsløgsolie. Hertil grønne asparges, frisk ramsløg og dild

Hovedret: Stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte violette gulerødder. Hertil puré på grillede peberfrugt, rosmarin skysauce og stegte timian/rosmarin kartofler

Dessert: Mousse på saltet karamel – dyppet i hvid chokolade og penslet med guld. Hertil lemon curd, krystalliseret hvid chokolade og rød skovsyre



Den helt store pakke | pr. kuvert
995 DKK
995055Den helt store pakke | pr. kuvert10516

Snacks: Tapioka chips med trøffelmayo - Krustade med rygeost og karse - Melon marineret i citron, timian og yuzu

Caviar: 10g baerii caviar - Fint snittet purløg - Creme fraiche - Sprøde croutoner

Forret: Rimmet kammusling ledsaget af stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce. Hertil dildolie, ærteskud, mizuna og sprøde rugflager

Mellemret: Lav bagt vesterhavstorsk serveret med skummende muslingesauce og ramsløgsolie. Hertil grønne asparges, frisk ramsløg og dild

Hovedret: Stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte violette gulerødder. Hertil puré på grillede peberfrugt, rosmarin skysauce og stegte timian/rosmarin kartofler

Dessert: Mousse på saltet karamel – dyppet i hvid chokolade og penslet med guld. Hertil lemon curd, krystalliseret hvid chokolade og rød skovsyre



Billetpris:
0 DKK
Gebyr:
0 DKK DKK
I alt:
0 DKK0
395 - 995 DKK
+ gebyr
16. april 2021 14:00 - 16:00

Take Away | Forårets Gastro Menu
- tag gourmetoplevelsen med hjem
Hotel Scheelsminde, Scheelsmindevej 35, 9200 Aalborg SV

Blomsterne springer frem og temperaturen stiger – foråret har endelig meldt sin ankomst, og derfor har vi sammensat en eksklusiv forårsmenu ud af huset. Vores køkkenchef, Christian Nurup, har fundet sæsonens bedste råvarer frem, så du kan nyde lækker gastronomi derhjemme i egne trygge rammer.

Forårets Gastro Menu fås i 3 variationer: som 3-retters, 4-retters eller den helt store pakke med snacks, caviar og 4 retter.

Menuen består af rimmet kammusling med stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce, stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte gulerødder og afslutningsvis en mousse på saltet karamel dyppet i hvid chokolade.



3 retter | pr. kuvert
395 DKK
3950553 retter | pr. kuvert10517

Forret: Rimmet kammusling ledsaget af stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce. Hertil dildolie, ærteskud, mizuna og sprøde rugflager

Hovedret: Stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte violette gulerødder. Hertil puré på grillede peberfrugt, rosmarin skysauce og stegte timian/rosmarin kartofler

Dessert: Mousse på saltet karamel – dyppet i hvid chokolade og penslet med guld. Hertil lemon curd, krystalliseret hvid chokolade og rød skovsyre



4 retter | pr. kuvert
545 DKK
5450554 retter | pr. kuvert10518

Forret: Rimmet kammusling ledsaget af stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce. Hertil dildolie, ærteskud, mizuna og sprøde rugflager

Mellemret: Lav bagt vesterhavstorsk serveret med skummende muslingesauce og ramsløgsolie. Hertil grønne asparges, frisk ramsløg og dild

Hovedret: Stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte violette gulerødder. Hertil puré på grillede peberfrugt, rosmarin skysauce og stegte timian/rosmarin kartofler

Dessert: Mousse på saltet karamel – dyppet i hvid chokolade og penslet med guld. Hertil lemon curd, krystalliseret hvid chokolade og rød skovsyre



Den helt store pakke | pr. kuvert
995 DKK
995055Den helt store pakke | pr. kuvert10519

Snacks: Tapioka chips med trøffelmayo - Krustade med rygeost og karse - Melon marineret i citron, timian og yuzu

Caviar: 10g baerii caviar - Fint snittet purløg - Creme fraiche - Sprøde croutoner

Forret: Rimmet kammusling ledsaget af stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce. Hertil dildolie, ærteskud, mizuna og sprøde rugflager

Mellemret: Lav bagt vesterhavstorsk serveret med skummende muslingesauce og ramsløgsolie. Hertil grønne asparges, frisk ramsløg og dild

Hovedret: Stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte violette gulerødder. Hertil puré på grillede peberfrugt, rosmarin skysauce og stegte timian/rosmarin kartofler

Dessert: Mousse på saltet karamel – dyppet i hvid chokolade og penslet med guld. Hertil lemon curd, krystalliseret hvid chokolade og rød skovsyre



Billetpris:
0 DKK
Gebyr:
0 DKK DKK
I alt:
0 DKK0
395 - 995 DKK
+ gebyr
17. april 2021 14:00 - 16:00

Take Away | Forårets Gastro Menu
- tag gourmetoplevelsen med hjem
Hotel Scheelsminde, Scheelsmindevej 35, 9200 Aalborg SV

Blomsterne springer frem og temperaturen stiger – foråret har endelig meldt sin ankomst, og derfor har vi sammensat en eksklusiv forårsmenu ud af huset. Vores køkkenchef, Christian Nurup, har fundet sæsonens bedste råvarer frem, så du kan nyde lækker gastronomi derhjemme i egne trygge rammer.

Forårets Gastro Menu fås i 3 variationer: som 3-retters, 4-retters eller den helt store pakke med snacks, caviar og 4 retter.

Menuen består af rimmet kammusling med stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce, stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte gulerødder og afslutningsvis en mousse på saltet karamel dyppet i hvid chokolade.



3 retter | pr. kuvert
395 DKK
3950553 retter | pr. kuvert10520

Forret: Rimmet kammusling ledsaget af stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce. Hertil dildolie, ærteskud, mizuna og sprøde rugflager

Hovedret: Stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte violette gulerødder. Hertil puré på grillede peberfrugt, rosmarin skysauce og stegte timian/rosmarin kartofler

Dessert: Mousse på saltet karamel – dyppet i hvid chokolade og penslet med guld. Hertil lemon curd, krystalliseret hvid chokolade og rød skovsyre



4 retter | pr. kuvert
545 DKK
5450554 retter | pr. kuvert10521

Forret: Rimmet kammusling ledsaget af stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce. Hertil dildolie, ærteskud, mizuna og sprøde rugflager

Mellemret: Lav bagt vesterhavstorsk serveret med skummende muslingesauce og ramsløgsolie. Hertil grønne asparges, frisk ramsløg og dild

Hovedret: Stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte violette gulerødder. Hertil puré på grillede peberfrugt, rosmarin skysauce og stegte timian/rosmarin kartofler

Dessert: Mousse på saltet karamel – dyppet i hvid chokolade og penslet med guld. Hertil lemon curd, krystalliseret hvid chokolade og rød skovsyre



Den helt store pakke | pr. kuvert
995 DKK
995055Den helt store pakke | pr. kuvert10522

Snacks: Tapioka chips med trøffelmayo - Krustade med rygeost og karse - Melon marineret i citron, timian og yuzu

Caviar: 10g baerii caviar - Fint snittet purløg - Creme fraiche - Sprøde croutoner

Forret: Rimmet kammusling ledsaget af stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce. Hertil dildolie, ærteskud, mizuna og sprøde rugflager

Mellemret: Lav bagt vesterhavstorsk serveret med skummende muslingesauce og ramsløgsolie. Hertil grønne asparges, frisk ramsløg og dild

Hovedret: Stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte violette gulerødder. Hertil puré på grillede peberfrugt, rosmarin skysauce og stegte timian/rosmarin kartofler

Dessert: Mousse på saltet karamel – dyppet i hvid chokolade og penslet med guld. Hertil lemon curd, krystalliseret hvid chokolade og rød skovsyre



Billetpris:
0 DKK
Gebyr:
0 DKK DKK
I alt:
0 DKK0
395 - 995 DKK
+ gebyr
21. april 2021 14:00 - 16:00

Take Away | Forårets Gastro Menu
- tag gourmetoplevelsen med hjem
Hotel Scheelsminde, Scheelsmindevej 35, 9200 Aalborg SV

Blomsterne springer frem og temperaturen stiger – foråret har endelig meldt sin ankomst, og derfor har vi sammensat en eksklusiv forårsmenu ud af huset. Vores køkkenchef, Christian Nurup, har fundet sæsonens bedste råvarer frem, så du kan nyde lækker gastronomi derhjemme i egne trygge rammer.

Forårets Gastro Menu fås i 3 variationer: som 3-retters, 4-retters eller den helt store pakke med snacks, caviar og 4 retter.

Menuen består af rimmet kammusling med stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce, stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte gulerødder og afslutningsvis en mousse på saltet karamel dyppet i hvid chokolade.



3 retter | pr. kuvert
395 DKK
3950553 retter | pr. kuvert10526

Forret: Rimmet kammusling ledsaget af stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce. Hertil dildolie, ærteskud, mizuna og sprøde rugflager

Hovedret: Stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte violette gulerødder. Hertil puré på grillede peberfrugt, rosmarin skysauce og stegte timian/rosmarin kartofler

Dessert: Mousse på saltet karamel – dyppet i hvid chokolade og penslet med guld. Hertil lemon curd, krystalliseret hvid chokolade og rød skovsyre



4 retter | pr. kuvert
545 DKK
5450554 retter | pr. kuvert10527

Forret: Rimmet kammusling ledsaget af stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce. Hertil dildolie, ærteskud, mizuna og sprøde rugflager

Mellemret: Lav bagt vesterhavstorsk serveret med skummende muslingesauce og ramsløgsolie. Hertil grønne asparges, frisk ramsløg og dild

Hovedret: Stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte violette gulerødder. Hertil puré på grillede peberfrugt, rosmarin skysauce og stegte timian/rosmarin kartofler

Dessert: Mousse på saltet karamel – dyppet i hvid chokolade og penslet med guld. Hertil lemon curd, krystalliseret hvid chokolade og rød skovsyre



Den helt store pakke | pr. kuvert
995 DKK
995055Den helt store pakke | pr. kuvert10528

Snacks: Tapioka chips med trøffelmayo - Krustade med rygeost og karse - Melon marineret i citron, timian og yuzu

Caviar: 10g baerii caviar - Fint snittet purløg - Creme fraiche - Sprøde croutoner

Forret: Rimmet kammusling ledsaget af stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce. Hertil dildolie, ærteskud, mizuna og sprøde rugflager

Mellemret: Lav bagt vesterhavstorsk serveret med skummende muslingesauce og ramsløgsolie. Hertil grønne asparges, frisk ramsløg og dild

Hovedret: Stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte violette gulerødder. Hertil puré på grillede peberfrugt, rosmarin skysauce og stegte timian/rosmarin kartofler

Dessert: Mousse på saltet karamel – dyppet i hvid chokolade og penslet med guld. Hertil lemon curd, krystalliseret hvid chokolade og rød skovsyre



Billetpris:
0 DKK
Gebyr:
0 DKK DKK
I alt:
0 DKK0
395 - 995 DKK
+ gebyr
22. april 2021 14:00 - 16:00

Take Away | Forårets Gastro Menu
- tag gourmetoplevelsen med hjem
Hotel Scheelsminde, Scheelsmindevej 35, 9200 Aalborg SV

Blomsterne springer frem og temperaturen stiger – foråret har endelig meldt sin ankomst, og derfor har vi sammensat en eksklusiv forårsmenu ud af huset. Vores køkkenchef, Christian Nurup, har fundet sæsonens bedste råvarer frem, så du kan nyde lækker gastronomi derhjemme i egne trygge rammer.

Forårets Gastro Menu fås i 3 variationer: som 3-retters, 4-retters eller den helt store pakke med snacks, caviar og 4 retter.

Menuen består af rimmet kammusling med stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce, stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte gulerødder og afslutningsvis en mousse på saltet karamel dyppet i hvid chokolade.



3 retter | pr. kuvert
395 DKK
3950553 retter | pr. kuvert10529

Forret: Rimmet kammusling ledsaget af stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce. Hertil dildolie, ærteskud, mizuna og sprøde rugflager

Hovedret: Stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte violette gulerødder. Hertil puré på grillede peberfrugt, rosmarin skysauce og stegte timian/rosmarin kartofler

Dessert: Mousse på saltet karamel – dyppet i hvid chokolade og penslet med guld. Hertil lemon curd, krystalliseret hvid chokolade og rød skovsyre



4 retter | pr. kuvert
545 DKK
5450554 retter | pr. kuvert10530

Forret: Rimmet kammusling ledsaget af stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce. Hertil dildolie, ærteskud, mizuna og sprøde rugflager

Mellemret: Lav bagt vesterhavstorsk serveret med skummende muslingesauce og ramsløgsolie. Hertil grønne asparges, frisk ramsløg og dild

Hovedret: Stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte violette gulerødder. Hertil puré på grillede peberfrugt, rosmarin skysauce og stegte timian/rosmarin kartofler

Dessert: Mousse på saltet karamel – dyppet i hvid chokolade og penslet med guld. Hertil lemon curd, krystalliseret hvid chokolade og rød skovsyre



Den helt store pakke | pr. kuvert
995 DKK
995055Den helt store pakke | pr. kuvert10531

Snacks: Tapioka chips med trøffelmayo - Krustade med rygeost og karse - Melon marineret i citron, timian og yuzu

Caviar: 10g baerii caviar - Fint snittet purløg - Creme fraiche - Sprøde croutoner

Forret: Rimmet kammusling ledsaget af stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce. Hertil dildolie, ærteskud, mizuna og sprøde rugflager

Mellemret: Lav bagt vesterhavstorsk serveret med skummende muslingesauce og ramsløgsolie. Hertil grønne asparges, frisk ramsløg og dild

Hovedret: Stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte violette gulerødder. Hertil puré på grillede peberfrugt, rosmarin skysauce og stegte timian/rosmarin kartofler

Dessert: Mousse på saltet karamel – dyppet i hvid chokolade og penslet med guld. Hertil lemon curd, krystalliseret hvid chokolade og rød skovsyre



Billetpris:
0 DKK
Gebyr:
0 DKK DKK
I alt:
0 DKK0
395 - 995 DKK
+ gebyr
23. april 2021 14:00 - 16:00

Take Away | Forårets Gastro Menu
- tag gourmetoplevelsen med hjem
Hotel Scheelsminde, Scheelsmindevej 35, 9200 Aalborg SV

Blomsterne springer frem og temperaturen stiger – foråret har endelig meldt sin ankomst, og derfor har vi sammensat en eksklusiv forårsmenu ud af huset. Vores køkkenchef, Christian Nurup, har fundet sæsonens bedste råvarer frem, så du kan nyde lækker gastronomi derhjemme i egne trygge rammer.

Forårets Gastro Menu fås i 3 variationer: som 3-retters, 4-retters eller den helt store pakke med snacks, caviar og 4 retter.

Menuen består af rimmet kammusling med stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce, stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte gulerødder og afslutningsvis en mousse på saltet karamel dyppet i hvid chokolade.



3 retter | pr. kuvert
395 DKK
3950553 retter | pr. kuvert10532

Forret: Rimmet kammusling ledsaget af stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce. Hertil dildolie, ærteskud, mizuna og sprøde rugflager

Hovedret: Stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte violette gulerødder. Hertil puré på grillede peberfrugt, rosmarin skysauce og stegte timian/rosmarin kartofler

Dessert: Mousse på saltet karamel – dyppet i hvid chokolade og penslet med guld. Hertil lemon curd, krystalliseret hvid chokolade og rød skovsyre



4 retter | pr. kuvert
545 DKK
5450554 retter | pr. kuvert10533

Forret: Rimmet kammusling ledsaget af stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce. Hertil dildolie, ærteskud, mizuna og sprøde rugflager

Mellemret: Lav bagt vesterhavstorsk serveret med skummende muslingesauce og ramsløgsolie. Hertil grønne asparges, frisk ramsløg og dild

Hovedret: Stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte violette gulerødder. Hertil puré på grillede peberfrugt, rosmarin skysauce og stegte timian/rosmarin kartofler

Dessert: Mousse på saltet karamel – dyppet i hvid chokolade og penslet med guld. Hertil lemon curd, krystalliseret hvid chokolade og rød skovsyre



Den helt store pakke | pr. kuvert
995 DKK
995055Den helt store pakke | pr. kuvert10534

Snacks: Tapioka chips med trøffelmayo - Krustade med rygeost og karse - Melon marineret i citron, timian og yuzu

Caviar: 10g baerii caviar - Fint snittet purløg - Creme fraiche - Sprøde croutoner

Forret: Rimmet kammusling ledsaget af stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce. Hertil dildolie, ærteskud, mizuna og sprøde rugflager

Mellemret: Lav bagt vesterhavstorsk serveret med skummende muslingesauce og ramsløgsolie. Hertil grønne asparges, frisk ramsløg og dild

Hovedret: Stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte violette gulerødder. Hertil puré på grillede peberfrugt, rosmarin skysauce og stegte timian/rosmarin kartofler

Dessert: Mousse på saltet karamel – dyppet i hvid chokolade og penslet med guld. Hertil lemon curd, krystalliseret hvid chokolade og rød skovsyre



Billetpris:
0 DKK
Gebyr:
0 DKK DKK
I alt:
0 DKK0
395 - 995 DKK
+ gebyr
24. april 2021 14:00 - 16:00

Take Away | Forårets Gastro Menu
- tag gourmetoplevelsen med hjem
Hotel Scheelsminde, Scheelsmindevej 35, 9200 Aalborg SV

Blomsterne springer frem og temperaturen stiger – foråret har endelig meldt sin ankomst, og derfor har vi sammensat en eksklusiv forårsmenu ud af huset. Vores køkkenchef, Christian Nurup, har fundet sæsonens bedste råvarer frem, så du kan nyde lækker gastronomi derhjemme i egne trygge rammer.

Forårets Gastro Menu fås i 3 variationer: som 3-retters, 4-retters eller den helt store pakke med snacks, caviar og 4 retter.

Menuen består af rimmet kammusling med stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce, stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte gulerødder og afslutningsvis en mousse på saltet karamel dyppet i hvid chokolade.



3 retter | pr. kuvert
395 DKK
3950553 retter | pr. kuvert10535

Forret: Rimmet kammusling ledsaget af stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce. Hertil dildolie, ærteskud, mizuna og sprøde rugflager

Hovedret: Stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte violette gulerødder. Hertil puré på grillede peberfrugt, rosmarin skysauce og stegte timian/rosmarin kartofler

Dessert: Mousse på saltet karamel – dyppet i hvid chokolade og penslet med guld. Hertil lemon curd, krystalliseret hvid chokolade og rød skovsyre



4 retter | pr. kuvert
545 DKK
5450554 retter | pr. kuvert10536

Forret: Rimmet kammusling ledsaget af stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce. Hertil dildolie, ærteskud, mizuna og sprøde rugflager

Mellemret: Lav bagt vesterhavstorsk serveret med skummende muslingesauce og ramsløgsolie. Hertil grønne asparges, frisk ramsløg og dild

Hovedret: Stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte violette gulerødder. Hertil puré på grillede peberfrugt, rosmarin skysauce og stegte timian/rosmarin kartofler

Dessert: Mousse på saltet karamel – dyppet i hvid chokolade og penslet med guld. Hertil lemon curd, krystalliseret hvid chokolade og rød skovsyre



Den helt store pakke | pr. kuvert
995 DKK
995055Den helt store pakke | pr. kuvert10537

Snacks: Tapioka chips med trøffelmayo - Krustade med rygeost og karse - Melon marineret i citron, timian og yuzu

Caviar: 10g baerii caviar - Fint snittet purløg - Creme fraiche - Sprøde croutoner

Forret: Rimmet kammusling ledsaget af stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce. Hertil dildolie, ærteskud, mizuna og sprøde rugflager

Mellemret: Lav bagt vesterhavstorsk serveret med skummende muslingesauce og ramsløgsolie. Hertil grønne asparges, frisk ramsløg og dild

Hovedret: Stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte violette gulerødder. Hertil puré på grillede peberfrugt, rosmarin skysauce og stegte timian/rosmarin kartofler

Dessert: Mousse på saltet karamel – dyppet i hvid chokolade og penslet med guld. Hertil lemon curd, krystalliseret hvid chokolade og rød skovsyre



Billetpris:
0 DKK
Gebyr:
0 DKK DKK
I alt:
0 DKK0
395 - 995 DKK
+ gebyr
28. april 2021 14:00 - 16:00

Take Away | Forårets Gastro Menu
- tag gourmetoplevelsen med hjem
Hotel Scheelsminde, Scheelsmindevej 35, 9200 Aalborg SV

Blomsterne springer frem og temperaturen stiger – foråret har endelig meldt sin ankomst, og derfor har vi sammensat en eksklusiv forårsmenu ud af huset. Vores køkkenchef, Christian Nurup, har fundet sæsonens bedste råvarer frem, så du kan nyde lækker gastronomi derhjemme i egne trygge rammer.

Forårets Gastro Menu fås i 3 variationer: som 3-retters, 4-retters eller den helt store pakke med snacks, caviar og 4 retter.

Menuen består af rimmet kammusling med stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce, stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte gulerødder og afslutningsvis en mousse på saltet karamel dyppet i hvid chokolade.



3 retter | pr. kuvert
395 DKK
3950553 retter | pr. kuvert10541

Forret: Rimmet kammusling ledsaget af stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce. Hertil dildolie, ærteskud, mizuna og sprøde rugflager

Hovedret: Stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte violette gulerødder. Hertil puré på grillede peberfrugt, rosmarin skysauce og stegte timian/rosmarin kartofler

Dessert: Mousse på saltet karamel – dyppet i hvid chokolade og penslet med guld. Hertil lemon curd, krystalliseret hvid chokolade og rød skovsyre



4 retter | pr. kuvert
545 DKK
5450554 retter | pr. kuvert10542

Forret: Rimmet kammusling ledsaget af stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce. Hertil dildolie, ærteskud, mizuna og sprøde rugflager

Mellemret: Lav bagt vesterhavstorsk serveret med skummende muslingesauce og ramsløgsolie. Hertil grønne asparges, frisk ramsløg og dild

Hovedret: Stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte violette gulerødder. Hertil puré på grillede peberfrugt, rosmarin skysauce og stegte timian/rosmarin kartofler

Dessert: Mousse på saltet karamel – dyppet i hvid chokolade og penslet med guld. Hertil lemon curd, krystalliseret hvid chokolade og rød skovsyre



Den helt store pakke | pr. kuvert
995 DKK
995055Den helt store pakke | pr. kuvert10543

Snacks: Tapioka chips med trøffelmayo - Krustade med rygeost og karse - Melon marineret i citron, timian og yuzu

Caviar: 10g baerii caviar - Fint snittet purløg - Creme fraiche - Sprøde croutoner

Forret: Rimmet kammusling ledsaget af stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce. Hertil dildolie, ærteskud, mizuna og sprøde rugflager

Mellemret: Lav bagt vesterhavstorsk serveret med skummende muslingesauce og ramsløgsolie. Hertil grønne asparges, frisk ramsløg og dild

Hovedret: Stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte violette gulerødder. Hertil puré på grillede peberfrugt, rosmarin skysauce og stegte timian/rosmarin kartofler

Dessert: Mousse på saltet karamel – dyppet i hvid chokolade og penslet med guld. Hertil lemon curd, krystalliseret hvid chokolade og rød skovsyre



Billetpris:
0 DKK
Gebyr:
0 DKK DKK
I alt:
0 DKK0
395 - 995 DKK
+ gebyr
29. april 2021 14:00 - 16:00

Take Away | Forårets Gastro Menu
- tag gourmetoplevelsen med hjem
Hotel Scheelsminde, Scheelsmindevej 35, 9200 Aalborg SV

Blomsterne springer frem og temperaturen stiger – foråret har endelig meldt sin ankomst, og derfor har vi sammensat en eksklusiv forårsmenu ud af huset. Vores køkkenchef, Christian Nurup, har fundet sæsonens bedste råvarer frem, så du kan nyde lækker gastronomi derhjemme i egne trygge rammer.

Forårets Gastro Menu fås i 3 variationer: som 3-retters, 4-retters eller den helt store pakke med snacks, caviar og 4 retter.

Menuen består af rimmet kammusling med stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce, stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte gulerødder og afslutningsvis en mousse på saltet karamel dyppet i hvid chokolade.



3 retter | pr. kuvert
395 DKK
3950553 retter | pr. kuvert10544

Forret: Rimmet kammusling ledsaget af stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce. Hertil dildolie, ærteskud, mizuna og sprøde rugflager

Hovedret: Stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte violette gulerødder. Hertil puré på grillede peberfrugt, rosmarin skysauce og stegte timian/rosmarin kartofler

Dessert: Mousse på saltet karamel – dyppet i hvid chokolade og penslet med guld. Hertil lemon curd, krystalliseret hvid chokolade og rød skovsyre



4 retter | pr. kuvert
545 DKK
5450554 retter | pr. kuvert10545

Forret: Rimmet kammusling ledsaget af stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce. Hertil dildolie, ærteskud, mizuna og sprøde rugflager

Mellemret: Lav bagt vesterhavstorsk serveret med skummende muslingesauce og ramsløgsolie. Hertil grønne asparges, frisk ramsløg og dild

Hovedret: Stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte violette gulerødder. Hertil puré på grillede peberfrugt, rosmarin skysauce og stegte timian/rosmarin kartofler

Dessert: Mousse på saltet karamel – dyppet i hvid chokolade og penslet med guld. Hertil lemon curd, krystalliseret hvid chokolade og rød skovsyre



Den helt store pakke | pr. kuvert
995 DKK
995055Den helt store pakke | pr. kuvert10546

Snacks: Tapioka chips med trøffelmayo - Krustade med rygeost og karse - Melon marineret i citron, timian og yuzu

Caviar: 10g baerii caviar - Fint snittet purløg - Creme fraiche - Sprøde croutoner

Forret: Rimmet kammusling ledsaget af stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce. Hertil dildolie, ærteskud, mizuna og sprøde rugflager

Mellemret: Lav bagt vesterhavstorsk serveret med skummende muslingesauce og ramsløgsolie. Hertil grønne asparges, frisk ramsløg og dild

Hovedret: Stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte violette gulerødder. Hertil puré på grillede peberfrugt, rosmarin skysauce og stegte timian/rosmarin kartofler

Dessert: Mousse på saltet karamel – dyppet i hvid chokolade og penslet med guld. Hertil lemon curd, krystalliseret hvid chokolade og rød skovsyre



Billetpris:
0 DKK
Gebyr:
0 DKK DKK
I alt:
0 DKK0
395 - 995 DKK
+ gebyr
30. april 2021 14:00 - 16:00

Take Away | Forårets Gastro Menu
- tag gourmetoplevelsen med hjem
Hotel Scheelsminde, Scheelsmindevej 35, 9200 Aalborg SV

Blomsterne springer frem og temperaturen stiger – foråret har endelig meldt sin ankomst, og derfor har vi sammensat en eksklusiv forårsmenu ud af huset. Vores køkkenchef, Christian Nurup, har fundet sæsonens bedste råvarer frem, så du kan nyde lækker gastronomi derhjemme i egne trygge rammer.

Forårets Gastro Menu fås i 3 variationer: som 3-retters, 4-retters eller den helt store pakke med snacks, caviar og 4 retter.

Menuen består af rimmet kammusling med stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce, stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte gulerødder og afslutningsvis en mousse på saltet karamel dyppet i hvid chokolade.



3 retter | pr. kuvert
395 DKK
3950553 retter | pr. kuvert10547

Forret: Rimmet kammusling ledsaget af stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce. Hertil dildolie, ærteskud, mizuna og sprøde rugflager

Hovedret: Stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte violette gulerødder. Hertil puré på grillede peberfrugt, rosmarin skysauce og stegte timian/rosmarin kartofler

Dessert: Mousse på saltet karamel – dyppet i hvid chokolade og penslet med guld. Hertil lemon curd, krystalliseret hvid chokolade og rød skovsyre



4 retter | pr. kuvert
545 DKK
5450554 retter | pr. kuvert10548

Forret: Rimmet kammusling ledsaget af stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce. Hertil dildolie, ærteskud, mizuna og sprøde rugflager

Mellemret: Lav bagt vesterhavstorsk serveret med skummende muslingesauce og ramsløgsolie. Hertil grønne asparges, frisk ramsløg og dild

Hovedret: Stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte violette gulerødder. Hertil puré på grillede peberfrugt, rosmarin skysauce og stegte timian/rosmarin kartofler

Dessert: Mousse på saltet karamel – dyppet i hvid chokolade og penslet med guld. Hertil lemon curd, krystalliseret hvid chokolade og rød skovsyre



Den helt store pakke | pr. kuvert
995 DKK
995055Den helt store pakke | pr. kuvert10549

Snacks: Tapioka chips med trøffelmayo - Krustade med rygeost og karse - Melon marineret i citron, timian og yuzu

Caviar: 10g baerii caviar - Fint snittet purløg - Creme fraiche - Sprøde croutoner

Forret: Rimmet kammusling ledsaget af stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce. Hertil dildolie, ærteskud, mizuna og sprøde rugflager

Mellemret: Lav bagt vesterhavstorsk serveret med skummende muslingesauce og ramsløgsolie. Hertil grønne asparges, frisk ramsløg og dild

Hovedret: Stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte violette gulerødder. Hertil puré på grillede peberfrugt, rosmarin skysauce og stegte timian/rosmarin kartofler

Dessert: Mousse på saltet karamel – dyppet i hvid chokolade og penslet med guld. Hertil lemon curd, krystalliseret hvid chokolade og rød skovsyre



Billetpris:
0 DKK
Gebyr:
0 DKK DKK
I alt:
0 DKK0
395 - 995 DKK
+ gebyr
1. maj 2021 14:00 - 16:00

Take Away | Forårets Gastro Menu
- tag gourmetoplevelsen med hjem
Hotel Scheelsminde, Scheelsmindevej 35, 9200 Aalborg SV

Blomsterne springer frem og temperaturen stiger – foråret har endelig meldt sin ankomst, og derfor har vi sammensat en eksklusiv forårsmenu ud af huset. Vores køkkenchef, Christian Nurup, har fundet sæsonens bedste råvarer frem, så du kan nyde lækker gastronomi derhjemme i egne trygge rammer.

Forårets Gastro Menu fås i 3 variationer: som 3-retters, 4-retters eller den helt store pakke med snacks, caviar og 4 retter.

Menuen består af rimmet kammusling med stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce, stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte gulerødder og afslutningsvis en mousse på saltet karamel dyppet i hvid chokolade.



3 retter | pr. kuvert
395 DKK
3950553 retter | pr. kuvert10550

Forret: Rimmet kammusling ledsaget af stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce. Hertil dildolie, ærteskud, mizuna og sprøde rugflager

Hovedret: Stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte violette gulerødder. Hertil puré på grillede peberfrugt, rosmarin skysauce og stegte timian/rosmarin kartofler

Dessert: Mousse på saltet karamel – dyppet i hvid chokolade og penslet med guld. Hertil lemon curd, krystalliseret hvid chokolade og rød skovsyre



4 retter | pr. kuvert
545 DKK
5450554 retter | pr. kuvert10551

Forret: Rimmet kammusling ledsaget af stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce. Hertil dildolie, ærteskud, mizuna og sprøde rugflager

Mellemret: Lav bagt vesterhavstorsk serveret med skummende muslingesauce og ramsløgsolie. Hertil grønne asparges, frisk ramsløg og dild

Hovedret: Stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte violette gulerødder. Hertil puré på grillede peberfrugt, rosmarin skysauce og stegte timian/rosmarin kartofler

Dessert: Mousse på saltet karamel – dyppet i hvid chokolade og penslet med guld. Hertil lemon curd, krystalliseret hvid chokolade og rød skovsyre



Den helt store pakke | pr. kuvert
995 DKK
995055Den helt store pakke | pr. kuvert10552

Snacks: Tapioka chips med trøffelmayo - Krustade med rygeost og karse - Melon marineret i citron, timian og yuzu

Caviar: 10g baerii caviar - Fint snittet purløg - Creme fraiche - Sprøde croutoner

Forret: Rimmet kammusling ledsaget af stenbiderrogn og spicy kærnemælkssauce. Hertil dildolie, ærteskud, mizuna og sprøde rugflager

Mellemret: Lav bagt vesterhavstorsk serveret med skummende muslingesauce og ramsløgsolie. Hertil grønne asparges, frisk ramsløg og dild

Hovedret: Stegt kalvefilet ledsaget af confit grillede løg og stegte violette gulerødder. Hertil puré på grillede peberfrugt, rosmarin skysauce og stegte timian/rosmarin kartofler

Dessert: Mousse på saltet karamel – dyppet i hvid chokolade og penslet med guld. Hertil lemon curd, krystalliseret hvid chokolade og rød skovsyre



Billetpris:
0 DKK
Gebyr:
0 DKK DKK
I alt:
0 DKK0
LEVERINGSMETODE
Vælg hvordan du ønsker at modtage og klik på NÆSTE.
Generel1.png
FORSENDELSE
Vælg hvordan du ønsker at sende og klik på NÆSTE.
Vi printer på eksklusivt, miljøvenligt A5 papir og pakker i en fin gavekuvert.


ALMINDELIGT BREV
Køber du inden kl. 15 (man-fre), sendes samme dag og leveres inden for 5 hverdage.

QUICKBREV
Køber du inden kl. 15 (man-fre), sendes samme dag og leveres først kommende hverdag.
INDTAST DIN E-MAIL ADRESSE Indtast e-mail adresse for modtager Indtast telefonnummer for modtager.
Indtast dit navn og e-mail adresse nedenfor og klik på NÆSTE. Indtast din og modtagers e-mail adresser nedenfor og klik på NÆSTE.
(Du skal indtaste din e-mail adresse for at modtage kvittering, samt kopi af dit gavekort).
Indtast navn og telefonnummer til modtageren nedenfor og klik på NÆSTE.
(Du skal indtaste din e-mail adresse for at modtage kvittering, samt kopi af dit gavekort).
Du skal kun indtaste 8 cifre. Eks 12345678. Du skal ikke indtaste +45. (Denne service virker kun til danske numre).
Dine oplysninger
Modtager
FORSENDELSE
Du kan vælge at sende til din egen adresse - eller - direkte til modtager.
(Du skal indtaste din e-mail adresse for at modtage kvittering).
Dine oplysninger
Forsendelsesadresse
FORSENDELSE
Vælg hvornår du ønsker vi skal sende.

Køber du inden kl. 15 (man-fre), sendes samme dag og leveres inden for 5 hverdage.
Køber du inden kl. 15 (man-fre), sendes samme dag og leveres først kommende hverdag.
FORSENDELSE
Vælg hvilken dato du ønsker vi skal sende gavekortet.

  

Vælg dato
Vælg tidspunkt
PERSONLIGGØR
Vælg om du ønsker at personliggøre gavekortet med billede og personlig hilsen.
Billedet og den personlige hilsen vedlægges på en særskilt side.
Check
Error



107593976_3194494963904503_7702175369851018177_o-kopi.jpg
115820179_3230673843619948_6758243440472029767_o-2.jpg
115903487_3242346962452636_1500989530466760295_o.jpg
DSC_4049-kopi.jpg
Hovedbygning-indgang-sommer-1600px-2-kopi.jpg
Gourmet-ret-3-1600px-kopi.jpg
Pool_Scheelsminde-4-kopi.jpg
Braiseret svinekæøber ( Vinter)-1200px-2.jpg
Aften på Scheelsminde-09-1200px-2.jpg
Hovedbygning-sommer-03-1200px-2.jpg
Æbledessert (Forår)-1200px-3-2.jpg
Port-indkørsel-1200px-2.jpg
Intet billede valgt


Indtast din personlige hilsen nedenfor







Total
2 x sdfg (Hotel Party TEST)
255 DKK

Table for 2 persons (Hotel Party)
100 DKK

Fee
10 DKK

Sum: 0 DKK